Ony to dokázaly, chceš taky?

Pořád nevěříš tomu, že se dá omladit zdravou a především levnou metodou? Obličejová jóga, hormonální jógová terapie, zdravá strava a také pravidelné cvičení – to jsou základní aspekty, které Ti pomohou ke zdravé a krásné pleti, a to až do vysokého věku.

Nevěříš? Podívej se na příběhy žen, které jsou již dávno důchodového věku, ale vypadají o několik desítek let mladší. Jsou to ženy, které v životě něco dokázaly, umí stárnout s grácií a nebojí se o své výsledky podělit s ostatními.

Moderátorky i herečky vědí, jak na to

Nejen slavné osobnosti, ale také obyčejní lidé, jako jsou moderátorky nebo mentorky, se rády chlubí tím, jak vypadají. Mnohé prozradí také svá tajemství úspěchu, aby docílily toho, jak vypadají právě dnes. Lidé jim hádají klidně o desítky let méně a to jen díky tomu, že věnovaly čas samy sobě a věřili ve své vlastní schopnosti.

Televizní moderátoka Martha Stewart se může pochlubit nejen bezchybnou pletí, ale také tím, jak se stravuje nebo co dělá pro to, aby svou pokožku udržela pružnou a zdravou. Prozradila svých pět tajemství ke zdravé a krásné pleti. Díky tomu se dostala například na titulní stranu časopisu jako modelka. Každé ráno pije zelený džus, jí vyvážené jídlo a čerstvé potraviny, což je základem každého zdravého jídelníčku. Dalším pravidlem je, že je neustále aktivní a tráví spoustu času venku, a to nejen na své zahradě, kde si pěstuje vlastní potraviny a dělá z nich čerstvé pokrmy. Samozřejmě pečuje o svou pleť, má svou denní rutinu, kterou zásadně neporušuje. Posledním pravidlem je, že se nikdy nevzdává a ráda zkouší nové věci. Je to její recept na věčné mládí a díky tomu se cítí skvěle!

Filmová herečka Jennifer Aniston vypadá na svůj věk mimořádně skvěle! Dle jejích slov je to dané genetikou, ale krásná herečka také prozradila, že pravidelně cvičí a také dva na zdravou stravu, která je velmi důležitá pro zdravou pleť. Na jejím obličeji bys nenašla snad jedinou vrásku! Už své puberty Aniston používá hydratační mléka a vody, aby její pleť byla dostatečně hydratovaná. Pokud máš suchou pleť, není nic jednoduššího, než ji pravidelné dodávat právě hydrataci. A s hydratací souvisí i její další tip, a to vypít denně dostatečné množství vody. Je to tak jednoduché, ale mnoho žen hydrataci podceňuje. Jak jsi na tom Ty?

Jak budeš vypadat ve svých 90 letech?

Joan Collins je plná síly, energie, neustále ji vidíte s úsměvem na tváři. Také ona svěřila několik svých tajemství, jak si udržuje nejen svou postavu, ale také zdravou a krásnou pleť. Jak chceš vypadat Ty, až Ti bude více jak 90 let? Inspiruj se slavnými osobnostmi a uvidíš, že i malé detaily a několik minut denně Tvého času Tě dostanou do stavu, který Ti budou ostatní závidět.

Také Collins používá pravidelně hydratační mléka, a již od útlého mládí. Dle jejích slov je našel tělo jako auto, čím je starší, tím pečlivě bychom se o něj měli starat. Důležité je zdravě se stravovat. Navíc je herečka obletovaná svým manželem a přáteli, se kterými tráví spoustu času.

Žen, které vypadá o dost mladší, než ve skutečnosti jsou, najdeš po celém světě tisíce. Některé z nich jsou známé, jiné vůbec, ale jedno mají společné – chtějí se cítit zdravě a dobře ve svém těle a pleť je toho součástí. Právě obličeje si lidé všímají nejvíce. Proto o něj pečuj, dej mu hydrataci, používej jako masky nejlépe to, co bys sama snědla. Pravidelně několik minut denně aplikuj obličejovou jógu nebo si po ránu zacvič hormonální sestavu. Nezapomeň vypít alespoň 2 litry vody denně a přidej také ovoce a zeleninu. Pořád nemáš tu správnou motivaci? Podívej se na příběhy dalších žen, které to dokázaly.

V radosti, Káťa

Miluji život a jsem požitkář, užívám si každou chviličku. Nebylo tomu tak vždy. Před lety jsem věřila na tvrdou práci a život plný starostí. Až vlastní (ne)zdraví zastavilo můj úprk za … už ani nevím čím. Jóga se mi stala lékem, mámením, posláním, profesí. Fascinuje mě moudrost a samoléčebné schopnosti, kterými jsme všichni vybaveni. Jóga mi do života přinesla zdraví i radost. Obličejová jóga mě zbavila pigmentových skvrn. Hormonální jóga napravila (ne)plodnost a vnesla mír do duše. Cvičení po těhotné maminky mi pomáhá zvládat změny vlastního těla. Svým klientům předávám pohybem radostnou energii, cestu k životnímu elánu, k uzdravení, k sebelásce. Vedu semináře, píšu články, točím videa, tvořím online kurzy... Jsem autorkou Učebnice Omlazujících technik. Hrdá jsem na výsledky výcviku 21 dní pro krásu, který v krátkém čase omlazuje tváře o několik let. Ráda se o své poznání podělím i s vámi. Více o mém příběhu si počtěte v Učebnici Omlazujících technik.

Získejte zprávu o novém článku jako první

Nechcete se připravit o novinky na mém blogu? Nechejte mi zde svůj e-mail a jakmile se zde objeví nový článek, pošlu vám na něj odkaz.